You are here

Despre noi

Firma Alser Forest SRL, are ca obiect principal de activitate distribuția pe piața românească de echipamente, utilaje și instalații pentru exploatări forestiere și prelucrarea primară a lemnului.

Începând cu 2013 Alser Forest SRL a identificat nevoia sectorului silvic de a moderniza și eficientiza operațiunile de producere de puieți forestieri. Echipa de ingineri silvici din cadrul firmei și experiența acestora acumulată în Țările Nordice în activități silvice a dus la promovarea pe piața din România a soluțiilor moderne de producere de puieți forestieri containerizați (puieți forestieri cu rădăcina protejată).

Din 2013, Alser Forest SRL este reprezentant exclusiv în România a firmei Suedeze BCC AB, lider mondial în producția de containere, recipiente de creștere, echipamente și utilaje moderne necesare în pepinierele silvice.

Oferim soluții complete pentru înființarea de pepiniere silvice de mare productivitate și eficiență: recipiente de creștere puieți, turbă, fertilizant, sisteme de irigare prin aspersiune automatizate, utilaje automatizate de umplere a containerelor cu turbă, utilaje de însămânțare a containerelor, utilaje de împachetare a puieților forestieri, precum și echipamente și utilaje pentru curățarea, procesarea, tratarea și păstrarea semințelor forestiere, așa numitele centre de semințe.

Galerie

Cerere Oferta